Τέσσερις σοροί εντοπίστηκαν στη στεριά και δύο στη θάλασσα- Άγνωστο εάν υπάρχουν αγνοούμενοι

Ακόμα ένα ναυάγιο με μετανάστες και πρόσφυγες στη Λέσβο. Το ναυάγιο έγινε αντιληπτό με το πρώτο φως, το πρωί, από περαστικούς, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τα πτώματα που ξέβρασε η θάλασσα.

Έως αυτήν την ώρα έχουν εντοπιστεί έξι νεκροί στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα της πόλης της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τέσσερις σοροί εντοπίστηκαν στη στεριά και δύο στη θάλασσα ανοιχτά της Λέσβου, ενώ  δεν φορούσαν σωσίβιο όπως επεσήμαναν οι Αρχές.

Άγνωστο εάν υπάρχουν αγνοούμενοι

Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η βάρκα που μετέφερε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ούτε έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχουν αγνοούμενοι.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ ταυτότητα ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος επιχειρούν, από ξηρά και θάλασσα, για την εξεύρεση επιζώντων ή άλλων νεκρών.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες του θαλάσσιου δυστυχήματος αφού δεν υπήρξε ενημέρωση για σκάφος σε κίνδυνο. Το νέο ναυάγιο έρχεται μετά τα πολύνεκρα ναυάγια που έγιναν μέσα στις γιορτές και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber