Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν δυο παιδιά, ηλικίας 11 και 8 ετων και η μητέρα τους, όταν το σπίτι τους τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Νέα Μαγνήσια του δήμου Δέλτα, απο τον τραγικό θάνατο που βρήκαν τα δυο παιδιά, ηλικίας 11 και 8 ετων και η μητέρα τους, όταν η μονοκατοικία στην οποία διέμεναν, τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα.

Όπως λένε, η οικογένεια αγόρασε πρόσφατα το σπίτι, μια παλιά μονοκατοικία, το ανακαίνισε και διέμενε στη γειτονιά από το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες», αναφέρει κάτοικος της περιοχής και συγκινημένος προσθέτει: «οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητερα και τα παιδιά απανθρακωμένα».

Από νωρίς το πρωί, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είναι στο σημείο, καθώς από την πυρκαγιά σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση. Τοποθετούν νέα κολώνα ηλεκτροδότησης διότι αυτή που βρισκόταν έξω από το σπίτι κάηκε. Σύμφωνα με το συνεργείο, έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους περίοικους, ο σύζυγος της 32χρονης και πατέρας των δύο παιδιών είναι οδηγός φορτηγού και λείπει σε ταξίδι.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber