Για αργοπορία του ασθενοφόρου κάνει λόγο ένας φίλος του 22χρονου φοιτητή

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας, από τον θάνατο του 22χρονου φοιτητή, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, που έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο παλιού κτίσματος της πόλης.

«Το μόνο που έχω μάθει είναι ότι ένας τοίχος έπεσε και πλάκωσε το παιδί», ανέφερε ο πατέρας του 22χρονου, τονίζοντας πως το πρωί τον πήρε τηλέφωνο η αστυνομία αλλά δεν του έλεγαν τίποτα.

«Δεν ξέρω δεν μπορώ να έχω εικόνα. Το παιδί ήταν στη Λάρισα και εγώ είμαι στην Κρήτη. Ήταν σπίτι, μιλήσαμε και θα έβγαινε με τους φίλους του. Το πρωί με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία και με ενημέρωσε ότι κάτι έχει συμβεί. Δεν μου έλεγαν τίποτα. Πήρα μετά έναν φίλο του και μου είπε ότι είχε «φύγει»», είπε χαρακτηριστικά.

Για αργοπορία του ασθενοφόρου κάνει λόγο ένας φίλος του 22χρονου φοιτητή. «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει χτυπήσει άσχημα και ότι είναι λιπόθυμος. Πήγα στο σημείο και τον είδα ξαπλωμένο. Η ήταν και η αστυνομία εκεί και ήρθε και η πυροσβεστική. Το ασθενοφόρο άργησε πάρα πολύ ώρα να έρθει. Έκανε σίγουρα 40 λεπτά. Ήταν κάτω και δεν κουνιόταν. Δεν ξέρω αν του πήρε κάποιος σφυγμό ή οτιδήποτε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber