Πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλα πέντε άτομα εντοπίστηκαν στο πλοίο που πήρε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας - Γιγάντια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των αρχών

Άλλα πέντε άτομα εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλοίο που πήρε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας, μετά τους δύο επιβαίνοντες που απεγκλωβίστηκαν νωρίτερα.

Οι αρχές έχουν στήσει από το πρωί της Παρασκευής γιγάντια επιχείρηση διάσωσης των αγνοούμενων στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», με την ΕΜΑΚ να συμμετέχει στις έρευνες.

Νωρίτερα, οι διασώστες έδωσαν μάχη προκειμένου να εντοπίσουν τα δύο άτομα, έναν Τούρκο και έναν Βούλγαρο, τα οποία βρίσκονταν εγκλωβισμένα στο γκαράζ του πλοίου και κατάφεραν να ζητήσουν βοήθεια.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχουν διασωθεί 280 επιβάτες και ακόμα ένα άτομο που δεν είχε δηλωθεί στην λίστα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για μετανάστη χωρίς χαρτιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber