INTIME NEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη: Αναμένεται να παραδοθεί ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία

Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

«Ο θάνατος του Άλκη ήρθε μετά από δεκαετίες ανομίας και θανάτων. Κάποια στιγμή έπρεπε να σπάσει αυτό το απόστημα. Αυτή τη στιγμή έχει ευαισθητοποιηθεί στο μέγιστο η κοινή γνώμη και η ελληνική κοινωνία. Το γεγονός ευαισθητοποίησε και τους αστυνομικούς πολύ. Συνάδελφοι δε δέχτηκαν να πάρουν την ημερήσια ανάπαυση που δικαιούνταν για να προχωρήσουν την έρευνα για την υπόθεση», δήλωσε στο Mega ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου αποκάλυψε πληροφορίες για τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία και φαίνεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Υπήρχε ο νόμος αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Οι ποινές δεν αναστέλλονταν, δεν μετατρέπονταν, ήταν πάρα πολύ σκληρές. Το ποδόσφαιρο έχει πολλούς που το αγαπούν, είναι το πιο εμπορικό σπορ», είπε η Ανθ. Ανάσογλου.

«Χθες το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο»,  επισήμανε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber