© Intime p.a.
Οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως ήταν υπεύθυνοι ισάριθμων συνδέσμων.

Ποινική δίωξη σε σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος των δύο συλληφθέντων, μετά τις εφόδους της αστυνομίας σε 13 λέσχες φιλάθλων της Θεσσαλονίκης, μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και λειτουργία Λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια κατά περίπτωση ενώ σχηματίστηκαν δύο διαφορετικές δικογραφίες.

Σύμφωνα με τις ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν, οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως ήταν υπεύθυνοι ισάριθμων συνδέσμων.

Τόσο ο 43χρονος όσο και ο 36χρονος κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, καθώς στους χώρους των συνδέσμων, ένας στην ανατολική κι ο άλλος στη δυτική Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- μαχαίρια, λοστοί, μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα κ.ά.

Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης.

Στη συνέχεια, τα δυο συγκεκριμένα άτομα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber