Από το ξημέρωμα της Τρίτης 1 Φλεβάρη, προβλέπονται χιονοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης κατά διαστήματα ακόμα και πάνω από τα 550- 600 μέτρα - Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες μεγάλο μέρος της χώρας, με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως στη δυτική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ 3, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook για τη νέα κακοκαιρία αναφέρει: «Προσοχή στη Δυτική Μακεδονία!».

Ήδη από το ξημέρωμα της Τρίτης 1 Φλεβάρη, προβλέπονται χιονοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης κατά διαστήματα ακόμα και πάνω από τα 550- 600 μέτρα, οι οποίες αν και θα εξασθενήσουν για λίγο μέσα στην ημέρα, αναμένεται να ενταθούν κατά τόπους ξανά από το απόγευμα!».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber