Το βρέφος αεροβαπτίστηκε λίγο πριν διασωληνωθεί και πήρε το όνομα Νεκτάριος

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του βρέφους που διασωληνώθηκε την Πέμπτη μετά τις σημαντικές επιπλοκές που παρουσίασε λόγω κορονοϊού.

Το βρέφος νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε στο pelop.gr όπου αποκάλυψε ότι το βρέφος αεροβαπτίστηκε λίγο πριν διασωληνωθεί και πήρε το όνομα Νεκτάριος.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης σημείωσε πως: «Πράγματι είναι μια δύσκολη κατάσταση για έναν μικρό ασθενή και έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον διευθυντή της ΜΕΘ κ. Ηλιάδη, προκειμένου το παιδί να μην φτάσει στο στάδιο της διασωλήνωσης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το αγοράκι προέρχεται από οικογένεια που δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ όλοι νοσούν πλέον με κορονοϊό. 

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου δήλωσε πως «το βρέφος είχε ανάγκες οξυγόνου υψηλής ροής, Ευχόμαστε πραγματικά να έχουμε καλή έκβαση για το παιδάκι, αλλά το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι όλοι θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, ειδικά στα σπίτια να υπάρχει καλός αερισμός των χώρων και όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ατομικής υγιεινής».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber