«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως διακόψαμε την συνεργασία μας με τις δύο μεγάλες πλατφόρμες διανομής προϊόντων efood και wolt», σημειώνει η εταιρία

Σταματά τη συνεργασία με την efood και τη wolt η Noctua Brewery Athens, η εταιρεία που παράγει τη γνωστή ομώνυμη μπύρα. Την ίδια ώρα, ο σάλος που έχει ξεσπάσει αναφορικά με το εργασιακό καθεστώς των διανομέων δε λέει να κοπάσει.

Συγκεκριμένα, η Noctua Brewery Athens συνεργαζόταν μέχρι πρότινος με την efood και τη wolt. Πλέον προχωρά σε διακοπή της συνεργασίας.

Σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως διακόψαμε την συνεργασία μας με τις δύο μεγάλες πλατφόρμες διανομής προϊόντων efood και wolt.

Η διανομή των προϊόντων μας, από τη πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το delivery μέσω του eShop μας, γίνεται από το προσωπικό της εταιρείας μας που καλύπτεται με νόμιμες συμβάσεις εργασίας και όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτές.

Στάση εργασίας και κινητοποίηση στην Αθήνα την Τετάρτη

Παράλληλα, στάση εργασίας και κινητοποίηση διανομέων της efood αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη.

Στην κινητοποίηση καλούν το Συνδικάτο Επισιτισμού, Τουρισμού Ξενοδοχείων & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Αττικής και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου για Ταχυμεταφορείς (courier), Ταχυδιανομείς (delivery) και Υπαλλήλους Εξωτερικών Εργασιών με Δίκυκλο (Σ.Β.Ε.Ο.Δ).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber