«Στο σχολείο υπάρχει ρωγμή στο μαντρότοιχο, ενώ τουλάχιστον δύο σπίτια στη διαδρομή προς αυτό είναι έτοιμα να καταρρεύσουν» αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του δημοτικού σχολείου Παγώνδα

Την ανησυχία του εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του δημοτικού σχολείου Παγώνδα, στη Σάμο, αφού από τον Οκτώβριο του 2020 όταν και σημειώθηκε ο μεγάλος σεισμός στο νησί, κτίρια που υπέστησαν ζημιές παραμένουν ετοιμόρροπα, ενώ την ίδια ώρα οι μαθητές αναγκάζονται να περνούν από κάτω, με ό,τι κίνδυνο μπορεί να ενέχει κάτι τέτοιο. 

Και αυτό γιατί «ενώ υπάρχει δρόμος για να τα φέρει το λεωφορείο, επειδή και αυτός έχει πρόβλημα και δεν έχει φτιαχτεί, αφήνονται στην πλατεία του χωριού, και μετά ανεβαίνουν 400 μέτρα ανηφορικό δρόμο, ανάμεσα από ετοιμόρροπα κτήρια», περιέγραψε στο Mega ο κ. Αναστάσιος Αστερινός.

Μάλιστα, αναφερόμενος και στο σχολείο του χωριού, είπε: «Στο σχολείο υπάρχει ρωγμή στο μαντρότοιχο, ενώ τουλάχιστον δύο σπίτια στη διαδρομή προς αυτό είναι έτοιμα να καταρρεύσουν. Το σχολείο φιλοξενεί 45 παιδιά. Ζητάμε να μας βοηθήσουν να φτιαχτεί ο πάνω δρόμος, ή να μετακινηθούν τα παιδιά κάπου αλλού, μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα, γιατί κινδυνεύουν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber