Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μαζί με τους συνηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και την μητέρα της -  Η 37χρονη δράστιδα της άγριας επίθεσης δεν εκδήλωσε επιθυμία να μεταχθεί στο δικαστήριο, ώστε να είναι παρούσα στην δίκη της

   Συνοδευόμενη από τους συνηγόρους της προσήλθε, λίγο πριν τις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου, για να παραστεί στη δίκη της γυναίκας που της επιτέθηκε με μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού τον Μάιο του 2020.

   Αν και το θύμα της υπόθεσης θέλησε, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει, να βρεθεί απέναντι στην κατηγορούμενη αυτή δεν βρέθηκε τελικά στο δικαστήριο.

   Η 37χρονη δράστιδα της άγριας επίθεσης δεν εκδήλωσε επιθυμία να μεταχθεί στο δικαστήριο, ώστε να είναι παρούσα στην δίκη της.

    Με την είσοδο της Ιωάννας στο προαύλιο του Κακουργιοδικείου αρκετοί που βρισκόταν στον χώρο της φώναζαν «μπράβο» προσπαθώντας να την εμψυχώσουν.

   Η παθούσα φορούσε καπέλο και μάσκα και περπατούσε αργά, έχοντας δίπλα της τους συνηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και την μητέρα της, δείχνοντας να μην ενοχλείται από την έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

   Εντός της δικαστικής αίθουσας την πλησίασε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος της εξέφρασε τη συμπόνια του. Της είπε ακόμη να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αφού θα κάνει απλώς τη δουλειά του. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber