Ένας 44χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος, φιμωμένος και δεμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Ραφήνα

Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Νηρέως 39 στην περιοχή Μαρίκες στη Ραφήνα.

Τον άτυχο 44χρονο, που ήταν κρεμασμένος στο πίσω μπαλκόνι πολυκατοικίας, είδε ένας ένοικος και ειδοποίησε τις αρχές, σύμφωνα με το irafina.gr

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του.

Προκειμένου να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, κλήθηκε κλειδαράς, ο οποίος παραβίασε την πόρτα του σπιτιού.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, πρόκειται για ζωγράφο ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ωστόσο υπάρχουν και ευρήματα που προβληματίζουν τους αστυνομικούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber