Η δικογραφία σε βάρος του αφορά το αδίκημα του βιασμού και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα - Η 17χρονη προχώρησε σε σχετική καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλλου αμυντικού Ρούμπεν Σεμέδο. Ανακριτής και Εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που φέρεται ότι τέλεσε  το ίδιο αδίκημα.

Ο ποδοσφαιριστής θα οδηγηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στον Εισαγγελέα. 

Η 17χρονη κατήγγειλε ότι το περασμένο Σάββατο βρίσκονταν με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε μπαρ στον Ωρωπό και αφού ήπιαν, ο Σεμέδο την πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα, όπου και τη βίασε.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να υποστηρίζει ότι όσα συνέβησαν, έγιναν με τη συναίνεση της 17χρονης. 

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, μετά από καταγγελία σε βάρος του για βιασμό την οποία υπέβαλε 17χρονη στο τμήμα προστασίας ανηλίκων. Ωστόσο ο 40χρονος Νιγηριανός, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ πληροφορίες θέλουν να είναι ο διοργανωτής του επίμαχου πάρτι στον Ωρωπό. 


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber