Οργή προκαλεί η απάντηση ενός αστυνομικού σε γυναίκα που ζητά απελπισμένη τη συνδρομή ενός αεροπλάνου ενώ η φωτιά πλησιάζει στο σπίτι της στην Εύβοια

Αλγεινή εντύπωση και μεγάλη οργή προκάλεσε το ειρωνικό ύφος και η απαράδεκτη απάντηση που έδωσε αστυνομικός σε κάτοικο της Εύβοιας, η οποία όντας σε απόγνωση καθώς έβλεπε το βιος της να γίνεται στάχτη ζητούσε απεγνωσμένα τη συνδρομή εναέριων μέσων για την κατάσβεση της φωτιάς, που κατακαίει το νησί εδώ και οκτώ μέρες. 

Όπως ακούγεται στο βίντεο που ακολουθεί, όταν η γυναίκα φωνάζει: «Ένα αεροπλάνο! Καιγόμαστε!» καταγράφεται η φωνή ενός άντρα της Αστυνομίας από τους πολλούς που βρίσκονται στα σημεία των πυρκαγιών, να της απαντά: «Ναι, ναι, θα το κάνουμε παραγγελία. Μπείτε μέσα τώρα να γλιτώσεις», με τη γυναίκα να του ανταπαντά: «Τι να μπούμε μέσα; Καιγόμαστε, έφτασε στα σπίτια μας. Ένα αεροπλάνο! Πού πάνε;». 

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας τη - δίκαιη - οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί από τους οποίους ζητούν να διερευνηθεί το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber