ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
H ΑΣΓΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στις οικογένειες  και  στους  κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις  καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, καλεί τις Ομοσπονδίες, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πυροπαθείς. 

Αναφέρει ακόμη, στο δελτίο τύπου, πως για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών  να  εξασφαλιστούν όλα  τα  απαραίτητα μέτρα για την  ομαλή  συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική  διαδικασία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Αλληλεγγύη  στις  πυρόπληκτες  περιοχές
 
H ΑΣΓΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στις οικογένειες  και  στους  κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις  καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη την χώρα.

 Καλούμε  τις Ομοσπονδίες, τις Ενώσεις και  τους Συλλόγους  Γονέων να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη  τους στους πυροπαθείς.
Απαιτούμε η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας   που  χρειάζεται  η χώρα.

Ειδικά  για   τους  μαθητές  των πυρόπληκτων περιοχών  να  εξασφαλιστούν όλα  τα  απαραίτητα μέτρα για την  ομαλή  συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber