ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | INTIME
56 ανοιχτές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα εκ των οποίων οι πιο σοβαρές σε Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Φθιώτιδα 

Τουλάχιστον 56 είναι οι ανοιχτές πυρκαγιές αυτή την ώρα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι πιο σοβαρές σε Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Φθιώτιδα σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το 112 έχει στείλει 13 μηνύματα για εκκένωση περιοχών και απομάκρυνση κατοίκων από σημεία τα οποία βρίσκονται σε κίνδυνο.

Την ώρα που οι πυρκαγιές κατακαίουν την Ελλάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είπε ότι δυστυχώς οι άνεμοι αναμένεται να ενισχυθούν από το απόγευμα.

Η πυρκαγιά πέρασε προς τη λίμνη Μαραθώνα

«Η φωτιά έχει περάσει προς τη Λίμνη του Μαραθώνα. Κάνουμε τιτάνια προσπάθεια για να την ανακόψουμε. Στην Εύβοια ενισχύονται τα εναέρια μέσα. Η φωτιά έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις. Κύριος στόχος μας είναι η αποκοπή του μετώπου προς τη νότια πορεία του». 

Αναφερόμενος στα πύρινα μέτωπα στην Αττική είπε πως καταβάλλεται «τιτάνια προσπάθεια για να μην υπάρξει βλάβη στο κέντρο υπερυψηλής τάσης στο Κρυονέρι. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber