Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια- Η Αστυνομία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας

Γιαγιά και εγγονός είναι τα θύματα της έκρηξης και της φωτιά στο διαμέρισμα της οδού Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια, που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα ο εγγονός, ηλικίας περίπου 35 ετών, εκτινάχτηκε από την έκρηξη και βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία, ενώ η γιαγιά του, 80 ετών, βρέθηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους πυροσβέστες.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε διαφυγή από φιάλη υγραερίου, στην οποία αποδίδονται η έκρηξη και η πυρκαγιά, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber