Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η ταυτοποίηση των αδίστακτων εγκληματιών στην ληστεία μετά φόνου, στα Γλυκά Νερά.

H Δίωξη Ανθρωποκτονιών, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να βρίσκεται κοντά στη λύση της υπόθεσης. Θέμα χρόνου αποτελεί η ταυτοποίηση των αδίστακτων κακοποιών στα Γλυκά Νερά, με την ληστεία που εξελίχθηκε σε φόνο.

Οι τρεις ληστές όπως δείχνουν τα στοιχεία μέχρι στιγμής, χτυπούν κάθε φορά με άλλη σύνθεση και αποτελούν μέλη συμμορίας. Το δρομολόγιο που ακολούθησαν είχε σκοπό να αποφύγουν τις λεωφόρους.

Τα κινητά που ήταν ανοιχτά την ώρα της ληστείας, ψάχνουν οι αστυνομικοί, θεωρώντας ότι οι ληστές και δολοφόνοι θα έχουν πέσει σε λάθη, που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη τους. Οι πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι οι εγκληματίες επικοινώνησαν με τσιλιαδόρο. Βοηθητικό στοιχείο για τους αστυνομικούς αποτελεί το γεγονός ότι η  περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και θα είναι πιο εύκολος ο εντοπισμός του σήματος των τηλεφώνων των δραστών.

Η μαρτυρία του 33χρονου πιλότου και συζύγου της 20χρονης δολοφονημένης Καρολάιν, έχει μεγάλη βαρύτητα για τους αστυνομικούς. Αν θυμηθεί νέα στοιχεία, θα δώσει μια ακόμη κατάθεση, που μπορεί να βοηθήσει στο παζλ του προφίλ των εγκληματιών.

Σίγουρα τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, για DNA και αποτυπώματα, είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τις Αρχές. Ενώ η επικήρυξη των δραστών για 300.000 ευρώ, έχει κινητοποιήσει τους πολίτες, οι οποίοι έρχονται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές.

Χθες έγινε και η κηδεία της  20χρονης στην Αλόννησο - Εντατικές οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές προχωρούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στα νεότερα στοιχεία, βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου σπιτιού κατέγραψε, τον τέταρτο της συμμορίας που βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να ενημερώσει τους συνεργάτες του για το αν κάποιος προσεγγίζει στο σπίτι του ζευγαριού.

«Αυτή τη στιγμή τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δουλεύουν σε φρενήρεις ρυθμούς, 24 ώρες το 24ωρο. Το θέμα είναι εθνικό, είναι κοινωνικό και ένα προσωπικό στοίχημα για την Ελληνική Αστυνομία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, αλλά θέλω να στείλω μήνυμα σε αυτούς τους ανθρώπους: Όταν ακούσουν την ΕΛ.ΑΣ. να τους λέει “συλλαμβάνεστε”, πρέπει να σηκώσουν τα χέρια τους και να παραδοθούν, μην πάνε να σηκώσουν κανένα όπλο. Οι κάμερες έχουν δώσει υλικό. Έκατσαν πάνω από μία ώρα μες στο σπίτι και αλώνιζαν. Πάμε καλά. Έχουμε στοιχεία από παντού», σχολίασε ο συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.
 

«Δεν την άφησαν γιατί είναι καθάρματα. Μπορούσαν να πάρουν τα λεφτά, τα χρυσαφικά και να σηκωθούν να φύγουν. Αλλά σκότωσαν ένα παιδί 20 χρονών. Είναι κτήνη, πολύ σκληροί κακοποιοί. Κάθισαν μία ώρα ψάχνοντας να βρουν και άλλα. Σκότωσαν ένα παιδί, που είχε δίπλα του ένα άλλο παιδί», συνέχισε ο ίδιος.

«Ο σύζυγος κατάφερε να καλέσει την αστυνομία με τη μύτη του. Όταν έφυγαν οι δράστες έκανε υπερπροσπάθειες και κατάφερε με τη μύτη του να πληκτρολογήσει. Άμεσα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο. Τον βρήκαν, τον έλυσαν, και εντόπισαν και τη νεκρή 20χρονη. Ο Χρήστος, ο αστυνομικός που τους βρήκε, έχει κάνει άπειρες συλλήψεις, έχει βρεθεί με τρομερούς κακοποιούς. Και επειδή είναι μπαμπάς, όταν είδε το μωρό λύγισε. Άκουσα τον υπουργό Δικαιοσύνης, σωστά πρόσθεσε 4 χρόνια στις ποινές, αλλά δεν αρκούν. Έκανε τα 16 χρόνια που θα μπορούσε ένας ισοβίτης να βγει από τη φυλακή, 20», είπε ακόμα ο κ. Μπαλάσκας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber