Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ζήτησε (αυτολεξεί) από τους πολίτες να μην... τρολάρουν τα μέτρα αντιμετώπισης διασποράς του κορονοϊού

«Μούδιασμα» και απορίες για τη δυνατότητα εφαρμογής προκαλούν στην ελληνική κοινωνία τα μέτρα έναντι διασποράς του κορονοϊού που τίθενται από σήμερα σε ισχύ.

Οι περιορισμοί στις διαδημοτικές μετακινήσεις για τις αγορές, καθώς και η χρήση του κωδικού «6» αποκλειστικά για περπάτημα που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση δημιουργούν σύγχυση και ειλικρινείς απορίες για την αποτελεσματικότητα που θα έχουν τα συγκεκριμένα μέτρα.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και νυν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις των πολιτών, απηύθυνε έκκληση να μην... τρολάρουν (sic) τα μέτρα της κυβέρνησης.

Να μην τρολάρουμε τα μέτρα!

«Έχει σημασία να μην τρολάρουμε. Κάνουμε έκκληση να μην τρολάρουμε τα μέτρα. Σημασία έχει η μεγάλη εικόνα», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι μπορεί να υπάρχει κόπωση στην κοινωνία, αλλά το τέλος της πανδημίας είναι πολύ ορατό, καθώς μέχρι το τέλος Απριλίου η επέκταση του προγράμματος εμβολιασμού θα δώσει τη δυνατότητα να ενισχυθεί η γενική ανοσία του πληθυσμού.

«Θα πάνε όλα καλά», διαβεβαίωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι στην περιοχή που μένει... δεν υπάρχει σούπερ μάρκετ σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων, ενώ κάλεσε τους πολίτες να κάνουν υπομονή μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber