Εσπευσμένα στη Μητρόπολης Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης Νίκος Χαρδαλιάς και Παναγιώτης Αρκουμανέας

Κορονοϊός: Σε ιερείς της Μητρόπολης Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τα κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης του κορονοϊού που προκάλεσαν νέο συναγερμό στις υγειονομικές αρχές.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, Νίκος Χαρδαλιάς και Παναγιώτης Αρκουμανέας εισήλθαν εσπευσμένα στον χώρο της Μητρόπολης, χωρίς να προχωρήσουν σε δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι νωείτερα έφτασαν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 15.30 το μεσημέρι της Κυριακής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Η έκτακτη άφιξη του υφυπουργού Διαχείρισης Κρίσεων και του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κατέστη απαραίτητη μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα με συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και επιδημιολόγων για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber