Ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος κάλεσε τους πιστούς να αγνοήσουν «όσα λένε οι ζηλωτές» και να κάνουν το εμβόλιο

Να εμβολιαστούν κατά της covid-19 κάλεσε τους πιστούς ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, κατά τη θεία λειτουργία της Πρωτοχρονιάς, καλώντας τους μάλιστα να αγνοήσουν τα όσα λένε «φανατικοί δήθεν χριστιανοί, κληρικοί και λαϊκοί, οι λεγόμενοι ζηλωτές».

Αναφερόμενος μάλιστα στην επιστημονική κοινότητα, ο ίδιος σημείωσε ότι «δεν μας ενδιαφέρει αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό. Αυτό είναι δικό της πρόβλημα. Ομως αυτά που μας λέει είναι σωστά, είναι η επιστήμη τους». Μάλιστα, κατά την κοπή της πίτας έκοψε κομμάτι για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και για τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.
 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber