Ο Δήμος Ικαρίας ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού

Ανησυχία προκαλεί η ανακοίνωση θετικού κρούσματος κορονοϊού από τον Δήμο Ικαρίας, λίγες ημέρες μετά το γλέντι στο χωριό Ακαμάτρα που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος στην Ικαρία, για το οποίο ήδη διενεργείται ιχνηλάτηση, οφείλουμε ως δήμος να τονίσουμε ξανά ότι είναι υποχρέωση όλων μας η τήρηση των μέτρων. Η προσπάθεια έχει αποτέλεσμα μόνο όταν γίνεται συλλογικά τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τους επισκέπτες της», αναφέρει ο δήμος Ικαρίας και προσθέτει:

«Ο Δήμος Ικαρίας έχει ήδη προγραμματίσει για τις αμέσως επόμενες ώρες και ημέρες προληπτικές απολυμάνσεις σε δημόσια κτίρια και πλατείες. Ταυτόχρονα τηρείται απαράβατα η χρήση μάσκας και όλων των υπόλοιπων προληπτικών μέτρων στα δημοτικά κτίρια και ενισχύονται τα μέτρα προστασίας με ενδεχόμενη τροποποίηση σε ωράρια και λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών από τη Δευτέρα 10.8.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber