Το δεύτερο θύμα της φονικής πανδημίας από τη συγκεκριμένη περιοχή το τελευταίο 24ωρο

Μια 82χρονη από τον Εχίνο Ξάνθης κατέληξε το βράδυ της Τρίτης, αποτελώντας έτσι το τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για τον 186ο θάνατο από την πανδημία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από υποκείμενο νόσημα και συγκεκριμένα από σακχαρώδη διαβήτη.

Η 82χρονη είναι το δεύτερο θύμα στην περιοχή του Εχίνου το τελευταίο 24ωρο, καθώς ένας 74χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχασε τη ζωή του επίσης από τον κορονοϊό. 

Νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε δεκαπέντε νέα κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.148, εκ των οποίων το 55.1% αφορά άνδρες. Τα 698 (22.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.786 (56.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα 12 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 ετών. Οι τέσσερις (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Ακόμη 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber