Ο Νίκος Ευσταθίου, επικαλούμενος προσωπική γνωριμία με την οικογένεια, τονίζει πως οι γιοι της οικογένειας δεν έχουν καμία σχέση με την γειτονική κατάληψη, ενώ ο πατέρας βρέθηκε με σπασμένα γυαλιά και ακουστικό βαρηκοΐας

Ο Νίκος Ευσταθίου, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή» αποδομεί την παραπληροφόρηση κατά της οικογένειας Ινδαρέ, η οποία διακινήθηκε από «πηγές» τις αστυνομίας προκειμένου να δικαιολογηθούν οι αδιανόητες αυθαιρεσίες που σημειώθηκαν στην οικία τους στο Κουκάκι.

Ο πατέρας, γνωστός και βραβευμένος σκηνοθέτης, δέχθηκε χτυπήματα, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά και το ακουστικό βαρηκοΐας του, ενώ οι γιοι (οι οποίοι εντελώς αυθαίρετα συσχετίστηκαν με την γειτονική κατάληψη) νοσηλεύθηκαν σε νοσοκομείο. Μάλιστα, οι γείτονες προτίθενται να καταθέσουν κατά των αστυνομικών για τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Τετάρτης (18/12) στην ταράτσα της οικίας στο Κουκάκι.

 

Αναρτήσεις στο Twitter 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber