Ψήφισμα εξέδωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Ψυχολογίας, Οικονομικού, Φιλοσοφικής, Επιστήμης υπολογιστών Πανεπιστημίου Κρήτης, Ενιαίου Φοιτητικού Συλλόγου Πολυτεχνείου Κρήτης και Συλλόγου Εστιών Ρεθύμνου για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Στην ανακοίνωσή τους, κάνουν λόγο για «άγρια καταστολή» από τα ΜΑΤ και καλούν σε αντιιμπεριαλιστική πορεία στις 17 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των φοιτητών Κρήτης:

«Οι φοιτητές που διαμαρτύρονταν για την απόφαση της Συγκλήτου σχετικά με το lock – out του ιδρύματος της ΑΣΟΕΕ μέχρι τη 17 Νοέμβρη, δέχτηκαν την άγρια καταστολή από τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την προσαγωγή φοιτητών.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί συνέχεια γεγονότων, μέτρων καταστολής απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό και τους φοιτητές από την κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων.

Καλούμε όλους τους φοιτητές, τους συλλόγους να δυναμώσουν τους αγώνες τους για τα σύγχρονα δικαιώματά τους, να απαντήσουν στην καταστολή και το δόγμα "νόμος και τάξη", να υπερασπιστούν το άσυλο με τη μαζική τους συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις, στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στις 17 Νοέμβρη, στον εορτασμό του Πολυτεχνείου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber