Την διαφορά κάνει... το αλάτι

Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει, αυξάνεται και η ανάγκη για ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή ποτό. Σε περίπτωση που μόλις αγοράσαμε ένα αναψυκτικό αλλά βρίσκεται ακόμη σε μέτρια θερμοκρασία, ο χρήστης DaveHax του Youtube μας δίνει μια συνταγή:

Παίρνουμε μια λεκάνη και προσθέτουμε ελάχιστο νερό, ενώ καλύπτουμε την επιφάνεια με πάγο. Και εδώ έρχεται το "μυστικό": Προσθέτωντας μια κουταλιά αλάτι, επιταχύνουμε την τήξη του πάγου. Όμως, για να επιταχυνθεί, απορροφά την θερμότητα του σκεύους που έχουμε προσθέσει, άρα το αναψυκτικό μας θα αποκτήσει την ίδια θερμοκρασία με το νερό γρηγορότερα:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber