«Μέσα στη δικαστική αίθουσα δέχτηκα επίθεση γιατί κατήγγειλα περιστατικό. Μου είπαν εφόσον δεν πήγε ο Βαγγέλης γιατί πήγες εσύ και ενημέρωσες. Στο πρώτο δικαστήριο με τον διευθυντή, πάλι με ψεύδη από την υπεράσπιση, για να υπάρξει ένα παραθυράκι και να με βγάλουν αναξιόπιστο»

Απάντηση στον δικηγόρο που υποστήριξε, κατά την αγόρευσή του, ότι «έκανε καριέρα στα κανάλια», γνωρίζοντας περιστατικά χωρίς να είναι παρών, σχολίασε ο Νίκος Δαβρής, βασικός μάρτυρας στη δίκη της υπόθεσης Γιακουμάκη.

«Μέσα στη δικαστική αίθουσα δέχτηκα επίθεση γιατί κατήγγειλα περιστατικό. Μου είπαν εφόσον δεν πήγε ο Βαγγέλης γιατί πήγες εσύ και ενημέρωσες. Στο πρώτο δικαστήριο με τον διευθυντή, πάλι με ψεύδη από την υπεράσπιση, για να υπάρξει ένα παραθυράκι και να με βγάλουν αναξιόπιστο», ανέφερε ο Νίκος Δαβρής στο STAR.

«Δεν μου κάνει εντύπωση που πάλι ακολουθούν τον ίδιο δρόμο, στηρίζουν την υπεράσπιση των κατηγορουμένων. Δυστυχώς, κακώς έβαλαν αυτούς τους δικηγόρους. Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους», τόνισε.

«Δεν είναι η δικιά μου η κατάθεση που κρίθηκε η σημαντικότερη. Υπήρχαν καταθέσεις από παιδιά που ήταν και τη δεύτερη χρονιά με τον Βαγγέλη και είδαν κάποια πράγματα. Εγώ κατέθεσα κάποια πράγματα που μου τα είπε ένα παλικάρι από τη Γαλακτοκομική Σχολή, τα μετέφερα στους υπεύθυνους της Σχολής», είπε.

«Αν πρέπει να αφαιρεθεί η φράση επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εγώ θεωρώ πως όλα είχανε τη σκοπιμότητα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Όταν πιάνεις έναν νεαρό, τον δένεις και τον ξυρίζεις χωρίς τη θέλησή του ή τον κρεμάς στο παράθυρο ή του ρίχνεις καυτό νερό... Αν οι δικηγόροι θεωρούν ότι δεν προκαλεί επικίνδυνη σωματική βλάβη, καλό θα είναι να πάνε να κοιταχτούν», τόνισε ακόμη.

Ο Νίκος Δαβρής είπε πως θα εξετάσει τι προβλέπει ο νόμος προκειμένου να κινηθεί μετά τα όσα υποστήριξε η δικηγόρος στο δικαστήριο αφού «θεωρώ την τιμή και την υπόληψή μου έργο ζωής. Αν ήθελα να κάνω καριέρα μέσα από τα κανάλια, νομίζω πως κάθε μέρα θα με έδειχνε η τηλεόραση».

«Αν μετανιώνω για κάτι, είναι επειδή δεν πήγα στα κανάλια. Για έναν και μόνο λόγο. Με θλίβει που δεν ακούστηκε όσο έπρεπε το θέμα. Έπρεπε ο κόσμος να ακούσει τι συνέβαινε, τι καταστάσεις ζούσε. Έπρεπε ο κόσμος να ξυπνήσει, να γίνονται πιο παρατηρητικοί στα σχολεία και γενικά όλη η κοινωνία να αντιμετωπίσει πιο σοβαρά το θέμα», κατέληξε ο Νίκος Δαβρής. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ό, τι οι δικηγόροι υπεράσπισης των Κρητικών έκαναν λόγο στις χθεσινές τους αγορεύσεις, για «φαντάσματα» που «βλέπει» η οικογένεια του του Βαγγέλη, καθώς και ό, τι ο ίδιος «μπήκε μόνος του στην ντουλάπα». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber