Τον πυροβόλησε με καραμπίνα, καθώς τον εντόπισε στο κτήμα του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου Ρομά στο χωριό Σολωμός της Κορίνθου, όπως μεταδίδει το Patras times.

Ο ανακριτής, ενώπιον του οποίου απολογήθηκε σήμερα ο 35χρονος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, έκριναν ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος και να μην προφυλακισθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης
Θυμίζουμε πως το περιστατικό έγινε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στην Κόρινθο. Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, συγγενείς δύο Ρομά πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου κατήγγειλαν και παραδέχτηκαν ότι οι συγγενείς τους θα πήγαιναν σε ένα σπίτι για να κλέψουν αλλά δεν γύρισαν ποτέ πίσω.

Οι συγγενείς των Ρομά υπέδειξαν στους αστυνομικούς το σπίτι που είχαν στοχοποιήσει και σύντομα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως μερικές ώρες πριν και ενώ οι δύο Ρομά αποπειράθηκαν να κλέψουν κότες από το σπίτι αυτό, βγήκε έξω ο 35χρονος ιδιοκτήτης και πυροβόλησε εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο βρέθηκε κάλυκας και ίχνη αίματος. Ο ένας δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Ο 35χρονος ιδιοκτήτης πήρε τη σορό του νεκρού, την μετέφερε 2-3 χλμ. μακριά και την πέταξε σε ένα ρέμα, όπου και όντως εντοπίστηκε στη συνέχεια από τις Αρχές.

Ο 35χρονος συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές της Κορίνθου για ανθρωποκτονία ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο δεύτερος Ρομά που διέφυγε από το σημείο.

Πηγή: 
PatrasTimes

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber