Συμβολικός αποκλεισμός νωρίτερα - Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους, αναμένοντας την πρόκληση από την κυβέρνηση για διάλογο

Αποχωρούν αυτήν την ώρα τα τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας, που είχαν αποκλείσει τις σήραγγες των Τεμπών και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζελας δήλωσε πως οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους. «Μας ανάγκασε να βγούμε στον δρόμο, επιμένουμε και ζητούμε να συναντηθούμε με την κυβέρνηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη» δήλωσε.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους, αναμένοντας την πρόκληση από την κυβέρνηση για διάλογο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber