Προοπτική βελτίωσης

Αποκλείστηκε, όμως νίκησε και κυρίως έδωσε σημάδια ανάκαμψης η Εθνική Ελλάδος στο «ντεμπούτο» του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής. 

Ο λόγος για την χθεσινή νίκη επί της Φινλανδίας, που διαμορφώθηκε στο 25' από αυτογκόλ του Γκράνλουντ. Όμως η νίκη δεν έφτανε, καθώς για να «πιάσει» την πρωτοπόρο του ομίλου Φινλανδία, η Ελλάδα θα έπρεπε να νικήσει τουλάχιστον με 2-0, σκορ με το οποίο οι Έλληνες διεθνείς ηττήθηκαν στο Τάμπερε.

Ωστόσο, το πρώτο δείγμα γραφής του Άγγελου Αναστασιάδη είναι θετικό και υπάρχει ένα σημείο εκκίνησης για μια καλύτερη πορεία στο μέλλον.

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Τοροσίδης, Μανωλάς (28΄ Σιόβας), Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (84΄ Μπακασέτας), Μάνταλος, Μήτρογλου (69΄ Κουλούρης).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκου Κάνερβα): Χραντέτσκι, Γκράνλουντ, Τόιβιο, Αραγιούρι, Ούρονεν, Καμαρά, Κάουκο, Λουντ, Σόιρι (74΄ Γένσεν), Τουόομινεν (83΄ Πίρινεν), Πούκι (90΄+1).

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber