Τι αναφέρουν πληροφορίες

Γνωστός δικηγόρος είναι ένας από τους πέντε συλληφθέντες της μεγάλης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη ακροδεξιάς ομάδας, η οποία δρούσε σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι στα χέρια της αντιτρομοκρατικής και εξετάζεται με πολύ μεγάλη προσοχή η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με την ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμά ότι κατάφερε σοβαρό πλήγμα στην ακροδεξιά οργάνωση «Κόμπατ 18» (Combat 18).

Τα μέλη της οργάνωσης κατηγορούνται για πάνω από 30 επιθέσεις σε αντιεξουσιαστικά στέκια, σε καταλήψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ η δράση τους φτάνει μέχρι και τη Θεσσαλονίκη όπου στο παρελθόν είχαν επιτεθεί σε βάρος της κατάληψης Libertatia που πρόσφατα άγνωστοι την πυρπόλησαν.

Πηγή: Cnngreece.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber