Στις 15.00  αναμένεται η κρίσιμη συνάντηση εργαζόμενων του Mega με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη στον απόηχο της απόφασης για μη συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

Οι εργαζόμενοι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση βρίσκονται σε αναβρασμό και συνεχείς συσκέψεις προκειμένου να καθορίσουν τις κινήσεις τους.

Ωστόσο μετά και την σημερινή ημέρα οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής φακέλων για διεκδίκηση τηλεοπτικών αδειών δεν υπάρχουν περιθώρια να μείνει «ζωντανό» το κανάλι καθώς ο νόμος ορίζει πως στις 28 Φεβρουαρίου θα πρέπει να διακοπεί το σήμα του.

Ηδη χθες οι εργαζόμενοι ετοίμασαν κάρτες στις οποίες αναγράφεται κείμενο διαμαρτυρίας ενώ έγινε προσπάθεια για μετάδοση ζωντανής εκπομπής κατά την διάρκεια της οποίας θα ενημέρωναν το τηλεοπτικό κοινό για όσα συμβαίνουν και για την προσπάθειά τους να μείνει το Mega ανοιχτό. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες για να βγει απόψε ζωντανή εκπομπή. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber