Υπερχείλισαν χείμαροι

Υπερχείλιση χειμάρρων και κατολισθήσεις σημειώθηκαν σε περιοχές των Τρικάλων λόγω της δυνατής βροχόπτωσης που σημειώθηκε το περασμένο βράδυ στην περιοχή, ενώ παράλληλα η στάθμη του ποταμού Πηνειού ανέβηκε απότομα.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στα ορεινά της Καλαμπάκας. Στη δε γέφυρα του Πηνειού στο Βαλομάνδρι, οι κάτοικοι παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη της ανόδου της στάθμης, καθώς οι μνήμες από την περσινή καταστροφική πλημμύρα, είναι νωπές.

Σημειώνεται ακόμη ότι το 4ο δημοτικό σχολείο Καλαμπάκας πλημμύρισε και το σχολείο παρέμεινε κλειστό, ενώ γίνεται προσπάθεια άντλησης των υδάτων.

Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, καθώς και κάτοικοι. Όπως αναφέρεται, ο πρόβλημα είναι πως το έργο για την αποκατάσταση των ζημιών της περσινής πλημμύρας και την δημιουργία νέας αντιπλημμυρικής θωράκισης της ευρύτερης περιοχής, καθυστέρησε ένα αρχίσει, λόγω των νόμιμων διαδικασιών που έχουν ακολουθηθεί, σύμφωνα με τον κ. Μιχαλάλκη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί αυτή τη στιγμή ο εργολάβος να συνεχίσει τις εργασίες που άρχισαν στις αρχές του Οκτώβρη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber