Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που προκαλείται από του βαρομετρικό χαμηλό Δαίδαλος πάνω από τη χώρα. 

Ήδη ισχυρές βροχές και καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους σημειώνονται σε Ιόνιο στη Δυτική Ελλάδα, ενώ υδροστρόβιλος παρατηρήθηκε στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Δευτέρας, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια, ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και σε περιοχές της Κρήτης.

Την Τρίτη 24/10, ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη ενώ θα επηρεαστούν και τα Δωδεκάνησα, ενώ από απόγευμα και μετά ο στροβιλισμός του Δαιδάλου πάνω από τη χώρα μας θα προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας.

Την Τετάρτη 25/10, ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τις κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας, με βελτίωση στα δυτικά και βόρεια. Την Τετάρτη ενδέχεται να σημειωθούν ισχυρές βροχές και στην Αττική.

Την Πέμπτη 26/10, καθώς ο Δαίδαλος θα έχει μετακινηθεί προς νότια, έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber