Πρόκειται για την βραχονησίδα Κασονήσι η οποία μαζί με τη γειτονική στεριά της ανατολικής Σάμου σχηματίζουν αυτή την πανέμορφη καταγάλανη "λίμνη" που μπορείτε να δείτε από ψηλά με τη βοήθεια drone στο επόμενο βίντεο!

Απολαύστε μια πτήση πάνω από έναν τόπο που μοιάζει βγαλμένος από χέρι ζωγράφου και που ακόμη και παραλίες εξωτικών χωρών θα "κοκκίνιζαν" μπροστά της.

Στις εσχατιές της Ελλάδας, εκεί που ατενίζει κανείς την Τουρκία σε κοντινή απόσταση βρίσκεται αυτός ο επίγειος, ανέγγιχτος παράδεισος, το Κασονήσι Σάμου. 

Πρόκειται για το τρίτο σε έκταση νησί γύρω από τη Σάμο και βρίσκεται μια ανάσα απ' αυτήν.

Η θάλασσα που υπάρχει σ' αυτή την τυρκουάζ λωρίδα είναι "βελούδινη", τα νερά έχουν απίστευτα χρώματα, σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου και είναι ρηχά και φιλικά για κολύμπι.

Η πρόσβαση γίνεται είτε με σκάφος είτε από ένα δύσβατο μονοπάτι.  Ο κόπος όμως ανταμείβεται με το παραπάνω από το εξωτικό, απερίγραπτο τοπίο.

Πηγή βιντεο: haanity

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber