Καταδίκη της βίας από την διοίκηση των Μπλαουγκράνα

Το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα θα γίνει παρά τη βία στην Καταλονία, λόγω του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία. Αλλά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Τη διεξαγωγή του αγώνα ανακοίνωσε και επίσημα η Μπαρτσελόνα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter. Ωστόσο, η αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με τη Λας Πάλμας στη Βαρκελώνη, για την 7η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία κόσμου, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Καταλανοί στο twitter.

Η διοίκηση της FCBarcelona  καταδίκασε την καταστολή και την βία. Διαβάστε παρακάτω τηνα νακοίνωσ

«Η Μπαρτσελόνα καταδικάζει όσα λαμβάνουν χώρα σε διάφορα μέρη της Καταλονίας, με σκοπό να αποτρέψουν τους πολίτες να εξασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα και την ελεύθερη γνώμη τους.

Ως επακόλουθο το συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Λας Πάλμας, αλλά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ακολουθώντας την απαίτηση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία αρνήθηκε να αναβάλει τον αγώνα».

pic.twitter.com/jL7OypklCW

— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 1, 2017

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ