Ο ιδιοκτήτης έχασε τη δίκη

Για μία ακόμη φορά σφραγίστηκαν καντίνες στο Γαϊδουρονήσι στην Κρήτη, ύστερα από νέα έφοδο της ΑΑΔΕ στην τουριστική περιοχή.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο από την Αστυνομία, τη ΔΟΥ Λασιθίου και Λιμενικούς, πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής και έβαλε λουκέτο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δίκη που εκκρεμούσε για φορολογικές υποθέσεις του επιχειρηματία που διατηρούσε τις καντίνες, την οποία τελικά έχασε. Το κλιμάκιο με σκάφος του λιμενικού στη Χρυσή και μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε σφράγισε καντίνες και ομπρέλες για 11 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση που δικάστικε σήμερα αφορούσε προσφυγή που είχε γίνει εναντίον του επιχειρηματία μετά από έλεγχο που έγινε στις 11 Ιουλίου, καθώς θεωρήθηκε ότι είχε παραβιαστεί από τον ίδιο προηγούμενη σφράγιση των καντινών οι οποίες είχαν βρεθεί να λειτουργούν!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber