Διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους

Σε εικοσιτετράωρη απεργία προχωρά την Παρασκευή το σωματείο εργαζομένων για τις καθαρίστριες του νοσοκομείου «Αττικόν». Παράλληλα κάλεσε τις εργαζόμενες στον τομέα της καθαριότητας σε συγκέντρωση στις 7 το πρωί στο αίθριο του νοσοκομείου.

"Για άλλη μια φορά η εργοδοσία που έχει αναλάβει την εργολαβία καθαριότητας του νοσοκομείου, χρωστάει τα δεδουλευμένα των μηνών Απριλίου-Μαΐου", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων.

Ακόμη επισημαίνεται: "Ευθύνες εκτός από την εργοδοσία, έχει η κυβέρνηση και η διοίκηση του νοσοκομείου που διατηρεί το καθεστώς των εργολάβων και της επιχειρηματικής δράσης των δημόσιων νοσοκομείων".

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, ενώ ανάμεσα στα αιτήματά τους συμπεριλαμβάνονται: Έξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία, να μην γίνει καμία απόλυση, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber