Δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αύριο (Τετάρτη 31 Μαΐου), στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Την ίδια μέρα η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη από τις 07:00 έως τις 13.30. Από σήμερα έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. το Μοσχάτο.

Η ταφή θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο μικρό κοιμητήριο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Επιθυμία του ίδιου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν, αντί στεφάνων, οι δωρεές εις μνήμην να δοθούν προκειμένου να γίνει δενδροφύτευση στα Λευκά Όρη.

Η τελευταία κατοικία του πρώην πρωθυπουργού θα είναι δίπλα στον Ναό του Τιμίου Σταυρού, στο σημείο όπου έχει ταφεί και η σύζυγός του Μαρίκα και σε μικρή απόσταση από τους τάφους των Βενιζέλων.

Από χθες, ημέρα του θανάτου του, τηρείται τετραήμερο δημόσιο πένθος και μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες των δημόσιων κτιρίων, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των τραπεζών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber