Σε πεδίο μάχη μετατράπηκε το κλειστό του ψυχικού στον αγώνα της τοπικής ομάδας με το Αιγάλεω . Όλα άρχισαν από τη σύρραξη μεταξύ των παικτών. Γρήγορα μπήκαν στη μέση και οι οπαδοί και η κατάσταση... ξέφυγε!

Η αρχή έγινε στο παρκέ. Ένας δόκιμος αστυνομικός που βρισκόταν στο γήπεδο ως μέλος της μικρής δύναμης της αστυνομίας δέχθηκε ένα χτύπημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αμέσως ενημερώθηκαν τα κεντρικά της αστυνομίας και έσπευσε μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη.

Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί τα επεισόδια είχαν επεκταθεί και στο εξωτερικό του γηπέδου. Με την επέμβαση πάντως της αστυνομίας και ειδικά μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο νεαρός αστυνομικός τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και η μεταφορά του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber