Δυτική Ελλάδα

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει δυναμικά από σήμερα και ο  αγροτικός σύλλογος Δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αχαϊκό thebest.gr, τα τρακτέρ κατεβαίνουν στην Πατρών Πύργου στα φανάρια Κάτω Αχαΐας, στις 12 το μεσημέρι μετά την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των αγροτών.

Στο μεταξύ συνεχίζουν τους τρίωρους αποκλεισμούς αγρότες της Αιγιάλειας στην Πατρών Κορίνθου από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.

Στην Αιτωλοακαρνανία, αγρότες από Μεσολόγγι, Κεφαλόβρυσο, Χρυσοβέργι, Κατοχή κ.α. ανανέωσαν από χθες για σήμερα στις 12 το μεσημέρι το ραντεβού τους στον κόμβο Κεφαλοβρυσου. Μάλιστα χθες παρότι δεν προχώρησαν σε αποκλεισμό του δρόμου, μετέβησαν στην περιοχή με τρακτέρ και τοποθέτησαν μάλιστα και…λυόμενο δείγμα προφανώς ότι σκοπεύουν να «εγκατασταθούν» επι μακρόν στην εθνική.

Στη Βόνιτσα επίσης οι αγρότες θα επαναλάβουν και σήμερα από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι, το μπλόκο στον κόμβο Βρυσούλας .

Στην Ηλεία, οι αγρότες αποφάσισαν πλέον να κλείσουν όχι μόνο την Εθνική Πατρών Πύργου στο ύψος των Δουνεϊκων αλλά  και τους παράδρομους απ’ όπου γινόταν μέχρι σήμερα η κυκλοφορία αλλά και να αυξήσουν τη διάρκεια του αποκλεισμού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber