Από επιτήδειους που υποκίνησαν τους γονείς

Καταγγελία για υποκίνηση των γονέων που έβαλαν λουκέτο στη Λέσβο από άτομα που επιζητούσαν χρηματική αμοιβή από την αντίστοιχη "πώληση" του βίντεο και των φωτογραφιών, πραγματοποιεί η δημοσιογράφος Αναστασία Σπυριδάκη, από την Λέσβο.

Στο προσωπικό προφίλ της στο Facebook έκανε την εξής ανάρτηση: 

"Το 8ο δημοτικό σχολείο Μυτιλήνης λειτουργεί κανονικά από το πρωί. Οι ελάχιστοι αχαρακτήριστοι γονείς που έβαλαν λουκέτο προχθές και το έβγαλαν χθες καθώς φοβήθηκαν τις συνέπειες, τώρα τα γύρισαν και κατηγορούν όσους τους υποκίνησαν, όσους τους έβαλαν on camera να το πράξουν, για να πουλήσουν την είδηση έναντι 50ευρου. Οι δημοσιογράφοι της Λέσβου, εκτός του ότι έχουμε απομονώσει εδώ και πολλά χρόνια όλα αυτά τα στοιχεία, είδαμε από νωρίς ότι τα κρούσματα παραπληροφόρησης και στημένων γεγονότων θα δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνία του νησιού και δράσαμε ανάλογα. Οι αρμόδιοι επιτέλους ας βάλουν ένα φρένο σ’ αυτή την κατρακύλα."

Οι γονείς που προχώρησαν στο κλείσιμο με λουκέτου της εισόδου στο προαύλιο του 8ου Δημοτικού της Λέσβου ανέφεραν μπροστά στην κάμερα ότι δεν είναι ρατσιστικό το κίνητρο τους, αν και σημειώνουν ωστόσο ότι δεν είναι λύση όλα τα παιδιά των προσφύγων να έρθουν στα σχολεία τους και ειδικά... στο δικό τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber