Δεν κόβονταν αποδείξεις

Λουκέτο 20 ημερών για φοροδιαφυγή επέβαλε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων σε κατάστημα στη Μύκονο.

Πρόκειται για το γνωστό Beach Bar του νησιού RAKKAN, στην παραλία Καλό Λιβάδι, στο οποίο είχε διενεργηθεί έλεγχος τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια συναυλίας με τον Σάκη Ρουβά, και είχε διαπιστωθεί ότι δεν είχε εκδοθεί ικανός αριθμός αποδείξεων. 

Συγκεκριμένα η ΓΓΔΕ ανέφερε πως η εταιρεία τν ιδιοκτητών δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση 12 αποδείξεων με τη μικρότερη να αντιστοιχεί σε 500 ευρώ και την υψηλότερη σε 12.000. Έτσι, το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκια της ΓΓΔΕ, της ΔΟΥ και της αστυνομίας σφράγισαν το κατάστημα. 

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, είχε βεβαιώσει τις παραβάσεις και είχε ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για το λουκέτο, τρεις ημέρες πριν την επιβολή της ποινής.

Οι επιχειρηματίες, εκμεταλλευόμενοι παράθυρο του νόμου, είχαν συστήσει νέα επιχείρηση, από τον Μάιο κιόλας, με άλλα πρόσωπα και άλλο ΑΦΜ. Ωστόσο, ξέχασαν να κλείσουν την προηγούμενη επιχείρηση (λήξη εργασιών)- άρα φαινόταν πως η επιχείρηση εξακολουθούσε να λειτουργεί σε αυτό το χώρο!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber