Ηχητικό

Απεργία πείνας για 6η συνεχή ημέρα πραγματοποιεί στο κέντρο της πόλης των Χανίων η 70χρονη Βασιλική Παπαδοπούλου- Αντζά, από την Αθήνα.

Η 70χρονη ισχυρίζεται ότι είναι θύμα τραπεζικής απάτης και καταγγέλλει τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για την απώλεια των οικονομιών μιας ολόκληρης ζωής, ύψους 160.000 ευρώ.

Σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων, η κ. Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι εξαπατήθηκε από την τράπεζα και μέσω του προγράμματος «Αποδίδω» έχασε τα χρήματα που είχε εμπιστευθεί σε προθεσμιακό λογαριασμό του πιστωτικού ιδρύματος.

Η ΕΡΤ Χανίων επικοινώνησε με την τράπεζα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια ουσιαστική απάντηση. Η 70χρονη γυναίκα ανέφερε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ δηλώνει αποφασισμένη να μη διακόψει την απεργία πείνας αν δε δικαιωθεί.

Ρεπορτάζ: Σοφία Θεοδωράκη

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίω η κ. Αντζά:

Πηγή: ert.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber