Θεσσαλονίκη

Ο πόλεμος ενάντια στο παρεμπόριο και την παρανομία συνεχίζεται. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από την καταστολή του καταστανά στην Θεσσαλονίκη, σημειώνει άλλη μια επιτυχία με την περίπτωση της 65χρονης με καρκίνο που πουλούσε προσωπικά της αντικείμενα σε λαϊκή στη Θεσσαλονίκη.

Στις 22 Δεκέμβρη, η 65χρονη προσπαθούσε να πουλήσει ένα κηροπήγιο, ένα δίσκο σερβιρίσματος και μία γυάλινη κανάτη στην λαϊκή.

Τότε οι πολεμιστές της φοροδιαφυγής έριξαν τις δαγκάνες τους σε αυτούς που έχουν ρίξει το κράτος έξω! Στην 65χρονη καρκινοπαθής με το κηροπήγιο δηλαδή. Εκτός από την κατάσχεση των αντικειμένων, υπηρξε και επιβοολή προστίμου 10.000 ευρώ

Τέσσερα χρόνια πουλάω διάφορα αντικείμενα από το σπίτι μας στη λαϊκή, για να πληρώνω τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω μετά τη μαστεκτομή. Πουλάω κεντήματα, πλεκτά, ό,τι μπορώ να φτιάξω, αφού άλλη δουλειά έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω. Τι να κάνω; Δεν κάνουν όλες τις εξετάσεις στο Θεαγένειο. Κανένας δεν με είχε ενοχλήσει, με ξέρουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber