Προσπάθεια που θα διαρκέσει έξι μήνες

Ο Ben Lecomte σχεδιάζει να κολυμπήσει από το Σαν Φρανσίσκο στο Τόκιο. Η προσπάθεια, υπολογίζει ότι θα διαρκέσει έξι μήνες κια έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο

Θα τον συνοδεύει ένα πλοίο 24 μέτρων με εξαμελές πλήρωμα, τεχνολογία ανίχνευσης καρχαριών, προγνωστικό για έντονα καιρικά φαινόμενα και το κυριότερο θα υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη.

Ο Ben Lecomte είπε στο Quartz "το σημαντικότερο στην όλη διαδικασία είναι ότι είναι πολύ βαρετό, πρόκειται για επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Όταν κολυμπάς είσαι απομονωμένος, το ίδιο μπλε χρώμα, ο ίδιος θόρυβος"

Ο κολυμβητής κατά τη διάρκεια των καθημερινών οκτάωρων κολυμβήσεων θα ακολουθεί ένα πρόγραμμα σα να πηγαίνει σε σχολείο. Κάθε ώρα θα αλλάζει και ένα θέμα και θα αναπολεί γεγονότα, πως ήταν, τι μυρωδιά είχαν. Διαδικασία που θα επιδιώκει τον ερεθισμό όλων των αισθήσεων.

Ο Lacomte πριν 17 χρόνια είχε κολυμπήσει τον Ατλαντικό Ωκεανό σε 73 ημέρες, ο Ειρηνικός όμως είναι μεγαλύτερη πρόκληση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber