Τι αναφέρει σε συνέντευξη της

Την πρόθεσή της να μηνύσει τη Ρένα Δούρου φαίνεται να ετοιμάζεται η ηθοποιός Μιμή Ντενίση.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα Espresso, η κ. Ντενίση, έχει εξοργιστεί για την κατάσταση η οποία επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως.

Στη συνέντευξή της η ηθοποιός που μένει στο Πεδίον του Άρεως και είναι επικεφαλής επιτροπής κατοίκων αναφέρει ότι στο πάρκο γίνεται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ενώ η περιοχή έχει μετατραπεί και σε πιάτσα για επαγγελματικά ερωτικά ραντεβού.

Η ηθοποιός συγκεντρώνει υπογραφές μαζί με τον Σύλλογο Φίλων του Πάρκου, που αριθμεί 5.000 μέλη, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου. «Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα αλλά και η υγεία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας επειδή η πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού», δηλώνει η Μιμή Ντενίση.

Όπως λέει επίσης «το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Αρεως, ειδικά τις βραδινές ώρες. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στα δικαστήρια και ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν το αίτημά μας είναι σωστό και δίκαιο».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber