"Ζούμε μια υφέρπουσα δικτατορία"

Στο γνωστό του επανήλθε για ακόμα μία φορά ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, κατα τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ. Αφού επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην ελληνική κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οδεύουμε στην κατάσταση να μην πληρώσουμε τους δανειστές (...) μιλάμε για χρεοκοπία και για δραχμή, θα πρόκειται για ιστορική καταστροφή», αναφέρθηκε με προσβλητικό και υβριστικό τρόπο στο πρόσωπο του Αριστείδη Μπαλτά.

Ο Μπαλτάς είναι εθνικοσοσιαλιστής, απερίγραπτα κομπλεξικός, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου... Είναι η νοοτροπία τους τέτοια ό,τι δεν καταλαβαίνουν το εξαφανίζουν, ζούμε μια υφέρπουσα δικτατορία», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Πάσχουμε από ελίτ, μάς λείπει η ξεχωριστή άρχουσα ομάδα... εκτός αν θέλουμε να βράζουμε μες στο ζουμί μας και να ικανοποιηθούμε με βλακώδεις φλυαρίες», σημείωσε και πρόσθεσε: «Εγώ σε όλη μου τη ζωή δεν κόστισα παρά μόνο τα ρούχα μου και τα τροφεία μου, δεν κόστισα μια δραχμή στους γονείς μου».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber