Σκληραίνει τη στάση της η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα

Σκληραίνει τη στάση της η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα. Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε πως η γενναιοδωρία της Γερμανίας έφτασε στα απόλυτα όρια της με το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας.

"Η πραγματικότητα είναι απλή. Στα τέλη Φεβρουαρίου το πρόγραμμα λήγει και για να είναι ελεγχόμενη αυτή η λήξη, η Ελλάδα χρειάζεται να κάνει επιπλέον προσπάθειες" δήλωσε ο Martin Jaeger κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και συμπλήρωσε πως είναι στο χέρι της τρόικας να αποφασίσει εάν η Ελλάδα πέτυχε αυτή την προϋπόθεση ή όχι.

"Είμαστε προετοιμασμένοι να εργαστούμε περαιτέρω με την Ελλάδα. Αλλά δεν θα επιβάλουμε τη βοήθειά μας στην Αθήνα" δήλωσε. "Η επέκταση του προγράμματος μπορεί να δοθεί μόνο εάν η Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύσεις, υπογράμμισε ο Γερμανός αξιωματούχος για να συμπληρώσει: Οι μέχρι στιγμής εξαγγελίες της Αθήνας, ωστόσο, φαίνεται να κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε επανέλαβε, επίσης, πως δεν τίθεται κανένα θέμα «κουρέματος», τονίζοντας μάλιστα ότι δεν υφίστανται οι πληροφορίες περί διάσκεψης για το χρέος.

Πηγή: news247.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber