30 χρόνια μετά

Το θρυλικό παιχνίδι που γεννήθηκε το 1984 από την Σοβιετική ακαδημία επιστημών και κέρδισε όλο τον πλανήτη, αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη το επόμενο διάστημα.

Αυτό είναι το σχέδιο ενός παραγωγού, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει ούτε σκηνοθέτη αλλά υπόσχεται ότι η ταινία θα είναι «επική».

Το πιο προφανές πρόβλημα είναι ότι το Tetris δεν έχει πλοκή, ούτε καν χαρακτήρες, για να φτιάξει κανείς σενάριο.

Η εταιρεία Threshold Entertainment όμως, όπως τουλάχιστον δηλώνει στη Wall Street Journal ο διευθυντής της Λάρι Κασάνοφ, είναι αποφασισμένη να το κάνει ταινία. Η ταινία, είπε, «δεν θα δείχνει τουβλάκια να πέφτουν στην οθόνη», αλλά θα είναι επιστημονικής φαντασίας.

Η εταιρεία, και ο ίδιος προσωπικά, ήταν συμπαραγωγός στην ταινία Mortal Kombat του 1995, που επίσης βασίστηκε σε ένα παιχνίδι με (τότε) σχετικά υποτυπώδη πλοκή, αλλά τουλάχιστον υπήρχαν χαρακτήρες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber